Om oss

DSC02133Internationella Barnhjälpen (IBH) är en ideell hjälporganisation. Denna hjälporganisation startades i Vrigstad. Ett litet samhälle på det småländska höglandet med ca 2000 invånare. Sedan 2011 har internationella barnhjälpen varit och är en del av församlingen Guds Krafts internationella arbete. IBH stöder redan etablerad hjälpverksamhet till förmån för övergivna och fattiga barn, främst i Indien men också i Rumäninen och Albaninen.

IBH jobbar både med fadderverksamhet och med slumskolor i New Delhi. Du kan välja mellan att bli månadsgivare i form av fadder eller skolpartner. Men du kan också bli medlem och på så sätt bidra med en summa pengar varje månad. Mer information om detta finner du under fliken stöd oss. När du väljer att bli fadder eller stödja oss på annat sätt så går dina pengar oavkortat till det du väljer att stödja. Med gemensamma insatser ger vi dessa barn en tryggare tillvaro och bättre förutsättningar för att möta sin framtid.

Profil och Vision

Internationella Barnhjälpens profil är att allt arbete sker ideellt, dvs. varje krona du skickar går oavkortat till det ändamål du öronmärkt och vill stödja. Internationella Barnhjälpen har för närvarande Indien, Rumänien, Albanien och Tjernobyl som stödområden. På plats stödjer vi etablerad hjälpverksamhet, t.ex. fadderverksamhet, men vi utvecklar också egna projekt.